ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Tábor dětí z Rožmitálu a Březnice tit

publikováno: 08.07.2023

Na konci školního roku proběhl již tradiční tábor rybářských kroužků Rožmitál pod Třemšínem a Březnice. Čtyřdenní volno víkendová akce pro rybářskou mládež se konala v kempu Nový rybník Nepomuk u Plzně.

Po příjezdu a ubytování v útulných chatkách nás již čekal připravený oběd. Po vybalení a seznámení s pravidly tábora bylo na programu koupání.

Děti byly rozděleny do 6 týmu a každý tým si posléze vylosoval svého vedoucího. Následoval úkol vymyslet název týmu a vyrobit své týmové tričko.

Následný den začínal samozřejmě zdařilou rozcvičkou v předcvičování vedoucích s muzikou i kostýmech, pak hygienou a snídaní.

Na pořadu dne byly celodenní rybářské závody v kempu na rybníce. Bylo nachytáno opravdu spousty ryb, kapři, štiky, plotice, cejni, okouni a dětem se povedlo i pár opravdu zdařilých úlovků jako např. metrová štika. Po závodech proběhlo vyhodnocení závodu s poháry, který věnovali dětem majitelé kempu. Ve večerních hodinách došlo na opékání buřtíků.

Rybářský tábor navštívili někteří naši přátelé a podporovatelé. První návštěvou byl kamarád, známý trenér v muškaření Pepa Kanta, který děti u vody zasvětil právě do muškaření, další byl Martin Pařil, který dětem přivezl spousty krásných cen a dárků. Již tradiční a srdeční návštěvou ze Šumavy byl rybářský kroužek Zdíkov, který se s našimi dětmi zúčastnil o den později celodenní bojovky. Devítikilometrovou trasu s plněním obtížných úkolů absolvovaly děti po týmech.

Tábor pořádáme vždy jako poslední akci a vyvrcholení celého školního roku rybářského kroužku. Závěrem tedy přišlo vyhodnocení nejen tábora a celodenní bojovky, ale i celoroční práce a aktivita dětí v rybářském kroužku. Všechny děti byly oceněny a obdržely spousty cen a dárků. T

Tím jsme zakončili letošní rybářský kroužek Rožmitál pod Třemšínem a děkujeme všem kdo celý rok pomáhal. Všem sponzorům, přátelům, podporovatelům, rodičům a vedoucím.

Tábor se povedl na jedničku a děti byly nadšené. Tak zase v září na zahájení rybářského kroužku se budeme moc těšit. Krásné prázdniny a užívejte slunce, vody a ryb.

Jaroslava Nassová a Aleš Haluska 

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 584 151

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS